Introducés

Door leden van de vereniging is het toegestaan om introducés uit te nodigen om tegen of mee te spelen. Dit geldt voor zowel de Tennis dan wel voor de Jeu de Boules leden. Gastspelers zijn niet toegestaan tijdens de lessen en indien er onderlinge wedstrijden worden gespeeld. Ieder lid van onze vereniging mag per dag maximaal 2 (twee) gasten uit nodigen, om mee dan wel tegen te spelen. Het aantal gasten dat maximaal gelijktijdig mag worden uitgenodigd is voor de tennis beperkt tot maximaal 4 (vier) per dag, of dagdeel en voor de Jeu de Boules tot maximaal 8.

Bij tennis moet de gastspeler afhangen. De introducé passen hiervoor zijn in het clubhuis aanwezig.

Dagcontributie.

Gastspelers betalen een dagcontributie. Deze wordt in rekening gebracht bij de gastheer/gastvrouw. Voor gasten die gebruik maken van de tennisbaan moet een bedrag van € 5,-­per persoon per dag worden betaald. Voor gasten die gebruik maken van de Jeu de Boulesbaan moet een bedrag van € 3,-- per persoon per dag worden betaald. Voor gasten die niet spelen zijn geen kosten verschuldigd.

Betaling bijdrage gastspelers.

Tijdens de openingsuren van de bar, kan de bijdrage voor de introductie van gastspelers worden betaald aan de barmedewerk(st)er. Indien de bar gesloten is moet dezelfde dag onze penningmeester, Willy Peters, geïnformeerd worden over het aantal introducés via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of WhatsApp 0655385846. Je ontvangt dan een betaalverzoek voor de verschuldigde bijdrage.

Door het bestuur kunnen maatregelen worden genomen tegen leden indien de betaling en/of melding achterwege blijft.

Zoeken

Tennisbanen bespeelbaar

spelen

Social Media

facebook icon twitter logo

Sponsors

  • Berghorst
  • Keik!
  • Intersport
  • Jan Dekker
  • Haro Media
  • WerkBonPdf
  • A.Hak

Copyright © 2014 TJV Westermaat
All Rights Reserved