Verenigingsinformatie

TJV Westermaat verwelkomt je graag als lid van onze vereniging. Wij hopen dat je met veel plezier ons park zult bezoeken en menig sportief uur op onze banen zult doorbrengen. Op het park kan, het hele jaar door, dagelijks gespeeld worden van 8:00 - 23:00 uur, met uitzondering van de vrijdagmorgen i.v.m. baanonderhoud. Wij beschikken over 2 kunstgras tennisbanen en 12 jeu de boules banen. Alle banen zijn voorzien van verlichting, zodat je ook 's avonds je partij kunt spelen. Er is een toegangshek geplaatst bij de ingang van het park, zodat het complex afgesloten kan worden. Het is dan ook heel gewenst dat ieder verenigingslid een sleutel heeft. Deze sleutel geeft toegang tot zowel het hek als de deur naar de kantine, toiletten en kleedkamers. Degene die als laatste het park verlaat is verplicht beide af te sluiten.

Een sleutel is verkrijgbaar bij de ledenadministratie tegen betaling van €10,00 borg. Bij beëindiging van het lidmaatschap en inlevering van de sleutel krijg je de borg terug.

In ons gezellige paviljoen kun je na het sporten weer op krachten komen en onder het genot van een drankje een gezellig babbeltje maken met je medeleden.

Behalve de gezelligheid die onze vereniging je biedt, kom je ook op sportief gebied aan je trekken. Er is een trainer aan onze club verbonden zodat het mogelijk is tennisles te nemen. Daarnaast kun je competitie spelen (waarvan de organisatie voor de landelijke- en districtscompetitie in handen is van de KNLTB) en aan eigen en open toernooien deelnemen. Als jeu de bouler kun je deelnemen aan eigen en regionale toernooien. Maar je bent ook als recreant op de baan en als supporter langs de baan van harte welkom. Het hele jaar wordt er elke dinsdagmorgen (alleen tennis), dinsdagavond en zondagmorgen “Toss” gespeeld. Dit is voor mensen die op recreatief niveau graag een partijtje tennis of jeu de boules spelen met verschillende medespelers en tegenstanders. Bij tennis speel je per ronde een half uur, bij jeu de boules ruim een uur waarna je opnieuw wordt ingedeeld.

Wil je als tennisser graag competitie spelen, dan zijn er vele mogelijkheden. Tevens is er onze winterrecreantencompetitie, voor eigen leden, waar je aan kunt deelnemen. Dit gezellige en ontspannen gebeuren speelt zich af van oktober tot april op woensdagavond op 2 banen.

Ook is het mogelijk om als introducé gebruik te maken van de faciliteiten van onze vereniging. Introducés moeten echter altijd in gezelschap zijn van een verenigingslid. De kosten voor een introducé bedragen voor tennis € 5,00 en voor jeu de boules € 3,00 per dag per persoon en kunnen afgerekend worden met de barmedewerker. Indien de bar gesloten is moet dezelfde dag onze penningmeester, Willy Peters, geïnformeerd worden over het aantal introducés via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of WhatsApp 0655385846. Je ontvangt dan een betaalverzoek voor de verschuldigde bijdrage.

Zoeken

Tennisbanen bespeelbaar

spelen

Social Media

facebook icon twitter logo

Sponsors

  • A.Hak
  • Jan Dekker
  • Berghorst
  • Intersport
  • WerkBonPdf
  • Keik!
  • Haro Media

Copyright © 2014 TJV Westermaat
All Rights Reserved