Sponsoring

Binnen onze vereniging hebben een aantal mensen zich beschikbaar gesteld om sponsoren en adverteerders te werven voor onze vereniging. Zo kennen we rond onze banen de mogelijkheid van winddoek- en/of bordsponsoring en adverteerders in ons clubblad. Om één en ander te stroomlijnen en professioneel aan te pakken is het noodzakelijk dat een ieder binnen de vereniging zich bewust is van het bestaan van deze commissie.

Doel van deze commissie is onder andere om te voorkomen dat mensen zelf op zoek gaan naar bijdragen voor activiteiten en dergelijke. Wij willen dit alleen laten doen door deze commissie of op verzoek van deze commissie door anderen.

Daarmee hopen wij te voorkomen dat mensen, bedrijven, instanties etc. meerdere keren per jaar "lastig" worden gevallen met verzoeken om bijdragen/sponsoring, waardoor misschien een tegengesteld effect wordt bereikt.

Heeft u een activiteit of een evenement waarbij een dekking van de kosten wordt verwacht uit sponsoring, neem dan contact op met de sponsorcommissie.

 

Mogelijkheden van sponsoring bij TJV Westermaat.

Clubblad advertentie.

Hele pagina A5 formaat €90,--  per jaar.

Halve pagina A5 formaat €45,--  per jaar.

Andere formaten zijn in overleg mogelijk, tarief op aanvraag.

Ook eenmalige advertenties kunnen, in overleg, tot de mogelijkheden behoren.

Advertentie digitaal aanleveren.

Optische sponsoring.

Dit is mogelijk door winddoeken aan hek van de tennisbaan, reclameborden aan hekwerk van de tennisbaan als ook bij de jeu de boules banen.

Winddoek 18 meter x 2 meter. Sponsorbedrag €500,-- per jaar.

Winddoek 12 meter x 2 meter. Sponsorbedrag €350,-- per jaar.

Standaard bord. Sponsorbedrag €175,--  per jaar.

VIP bord. Sponsorbedrag €200,-- per jaar.

Twee VIP borden. Sponsorbedrag €350,--  per jaar.

Het vermelde sponsorbedrag bij optische sponsoring is inclusief plaatsing van een banner op onze website www.tjvwestermaat.nl

Het winddoek met opdruk wordt voor rekening van de sponsor tegen kostprijs, €590,-- voor een doek van 18 meter en €400,-- voor een doek van 12 meter, geleverd en opgehangen op ons sportpark. Het doek blijft eigendom van de sponsor. Daar bovenop wordt de sponsorbijdrage per doek in rekening gebracht.

Reclameborden dienen, bij voorkeur, van trespa materiaal te zijn vervaardigd met afmetingen van 200 x 75 cm. De produktiekosten van een reclamebord bedragen ca. €135,--  en zijn voor rekening van de sponsor.

Reclame opdrukken voor winddoek en/of borden digitaal aanleveren.

 

Neem ook eens een kijkje op de websites van onze sponsoren.

Zoeken

Tennisbanen bespeelbaar

spelen

Social Media

facebook icon twitter logo

Sponsors

  • WerkBonPdf
  • Keik!
  • Intersport
  • Jan Dekker
  • Berghorst
  • Haro Media
  • A.Hak

Copyright © 2014 TJV Westermaat
All Rights Reserved