Tennisbaangebruik

Voor het gebruik van de tennisbanen voor vrij spel is afhangen verplicht. Dit kan op het baanbord in de aanbouw van ons paviljoen. Het spelerspasje dat je hiervoor nodig hebt is inmiddels aan de meeste leden uitgereikt. Mocht je dit pasje nog niet hebben ontvangen dan is deze verkrijgbaar in het clubhuis. De regels voor het afhangen zijn vermeld in het "baanreglement" en deze zijn ook aangebracht bij het baanbord.

Naast het vrij spelen worden regelmatig banen gebruikt voor clubactiviteiten. Deze hebben voorrang op vrij spel.

Tennistraining:

Deze is wekelijks op de maandagavond. De informatie en aanmelding voor deze training wordt steeds tijdig voor aanvang van het nieuwe seizoen aan de leden kenbaar gemaakt.

Banenschema:

Op dinsdagmorgen van 9:30 - 12:00 uur, dinsdagavond van 19:00 - 23:00 uur en zondagmorgen van 10:30 - 14:00 uur zijn steeds 2 banen gereserveerd voor kaarttennis. Deze activiteit is bestemd voor alle clubleden. Hierbij wordt met het trekken van een speelkaart bepaald met wie en tegen wie je speelt. In de regel wordt er elk half uur gewisseld.

Gedurende het hele jaar is op de maandagavond 1 baan vanaf 18:00 uur tot 22:30 uur gereserveerd voor trainingen door onze trainer.

Op vrijdagmorgen vindt er baanonderhoud plaats waardoor deze niet bespeeld kunnen worden.

De KNLTB competitie 2020 begint voor onze vereniging op donderdag 10 september en eindigt op vrijdag 23 oktober. Op de volgende data speelt telkens één team thuis op beide banen. Donderdag 17 september, 1 oktober en 15 oktober. Aanvang wedstrijden 10:00 uur. Vrijdag 11 september, 18 september, 25 september, 2 oktober, 9 oktober, 16 oktober en 23 oktober. Aanvang wedstrijden 19:00 uur.

Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus is het lentetoernooi niet gespeeld.

De clubkampioenschappen DD- HD- GD worden gespeeld van maandag 28 september t/m zaterdag 3 oktober 2020.

 Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt op dat moment bepaald op welke dag deze kampioenschappen een aanvang nemen.

Alle finales worden op zaterdag 3 oktober gespeeld.

De wintercompetitie wordt vanaf 7 oktober t/m 31 maart 2021 elke woensdagavond op beide banen gespeeld.

Zondag 15 november wordt het seizoen afgesloten met het Gerrit Veenhoven toernooi op de banen 1+2 vanaf 10:30 uur tot circa 18:00 uur.

Tijdens bovengenoemde activiteiten ben je, als je geen deelnemer bent, als supporter of als toeschouwer steeds van harte welkom.

Buiten bovengenoemde activiteiten zijn de banen dagelijks beschikbaar voor vrij spel.

 

LET OP:    VRIJ SPELEN ==> VERPLICHT AFHANGEN!!!

 

Ledenpassen:

De ledenpassen voor het afhangen en de KNLTB passen zijn verkrijgbaar in het clubhuis.

Veel tennisplezier gewenst.

Zoeken

Tennisbanen bespeelbaar

spelen

Social Media

facebook icon twitter logo

Sponsors

  • Haro Media
  • Jan Dekker
  • WerkBonPdf
  • Intersport
  • Keik!
  • A.Hak
  • Berghorst

Copyright © 2014 TJV Westermaat
All Rights Reserved